Cajunské korenie na sušené mäso
Balenie 40 g 2,24 EUR kúpiť Balenie 80 g 4,48 EUR kúpiť voľná váhavybrať
S väčším balením ušetríte :-)
 
Tovar je skladom na e-shope a na predajni v Prahe
Jednotková cena: 5,60 EUR/ 100 g
Korenie Cajunské korenie na sušené mäso
 

Cajunské korenie na sušené mäso

Táto špeciálne namiešaná zmes korenia na sušené mäso vás zavedie do srdca Louisiany, kde objavíte pulzujúcu podstatu južanskej kuchyne. Rozohrajte koncert vašich zmyslov, v ktorom zaznejú robustné tóny cesnaku a cibule, zatiaľ čo hrejivé podtóny papriky a chilli rozdúchajú oheň vašej kulinárskej vášne. Horčica prepožičiava ostré sústo a dokonale ladí so zemitým objatím rasce. Tejto zmesi dodáva vonný šepot oregana a tymianu bylinnú mystiku, v ktorej smelosť čierneho korenia dotvára celok.

Pri dochucovaní sušeného mäsa platí, že menej je často viac. Dávkovanie korenia zvyšujte postupne, až nájdete ideálne množstvo, pri ktorom nezaniknú prirodzené chute sušeného mäsa, ale zároveň si užijete každý chuťový podnet, ktorý zmes korenia prináša.

Pri sušení mäsa začnite vyčistením od prebytočného tuku alebo šliach. Plátky rozložte rovnomerne a zaistite medzi nimi dostatok priestoru, aby bolo zaručené dôkladné dochutenie.

Pri suchej aplikácii mäso rovnomerne posypte korením a jemne ho poklepte, aby sa zaistila priľnavosť. Korenie by malo ľahko pokryť povrch mäsa, ani príliš riedko, ani príliš husto.

Pre ešte hlbší chuťový profil zvážte marinovanie vašich plátkov mäsa. Mäso nechajte marinovať minimálne niekoľko hodín, pokojne aj cez noc. Dostatočne dlhá doba marinovania umožní mäsu plne absorbovať všetky chute.

Po dochutení je dôležité zabezpečiť konzistentné sušenie. Zvoľte pomalé sušenie pri nižšej teplote, aby ste zachovali komplexné tóny korenia.

Táto zmes korenia sa dokonale hodí k radu druhov mäsa. Či už pracujete s hovädzím, kuracím, bravčovým alebo dokonca s rybami, korenie bez námahy pozdvihne jeho chuťový profil.

Prijmite južanské kúzlo vo svojej kuchyni s naším cajunským korením na suché mäso a preneste svoje zmysly s každým sústom priamo do zátoky Louisiany.

Odporúčané dávkovanie 1 vrchovatá polievková lyžica korenia na 1 kg mäsa
Zloženie Cajunské korenie na sušené mäso
Príprava Špeciálne namiešaná zmes korenia cajunskej kuchyne na sušené mäso. Môžete použiť priamo alebo s pomocou marinády.
Krajina pôvodu Česká republika
Etiketa pre Cajunského korenia na sušené mäso
 
Ako sa Cajunské korenie povie:
iné názvy: Kajunské korenie
anglicky: Cajun Seasoning

Kde kúpim Cajunského korenia na sušené mäso?

Nielen Cajunského korenia na sušené mäso, ale aj ďalšie rôzne korenie, kávu, čaj a rôzne dobroty kúpite tu na e-shope alebo v našom obchode Království chuti v Prahe v Českej republike.

Rodinný obchod Kráľovstvo chuti manželov Michaely a Jana Schneedorferových je najväčším kamenným špecializovaným obchodom s korením v Českej republike, v ktorom nájdete cez 400 druhov čerstvého korenia a nepočítane rôznych byliniek, praženej kávy, čajov, orechov, sušených plodov a ďalších dobrôt, vrátane Cajunské korenie na sušené mäso.

Pri vstupe do tohto nenápadného obchodíku vás napadne, že snáď ani nie ste v obchode, ale skôr v unikátnom múzeu, pretože celý sortiment je dostupný vo veľkých sklenených dózach a tak si ho môžete pred nákupom dôkladne prezrieť a ovoňať. Mnoho zákazníkov tiež privíta, že korenie možno zakúpiť v takmer ľubovoľnom množstve a môžu tak smelo v kuchyni experimentovať s novými neznámymi chuťami. Samozrejmosťou je tiež bezobalový nákup do prinesených koreničiek, dóz alebo vrecúšok. Štandardne všetok tovar balíme do kvalitných plastových ZIP vrecúšok s možnosťou opakovateľného uzatvárania, ale na želanie vám radi produkty zabalíme do papierových vrecúšok.

Zaobstarať si tu môžete tiež doplnky ako napr. mlynčeky na kávu aj korenie, koreničky, kávovary typu french press a mocca a nepreberný výber plechových dóz na čaj, kávu a ďalšie potraviny.

Celý sortiment je tiež dostupný aj tu v internetovom obchode s doručením po celej Slovenskej republike od 3,60 EUR.

Kontakty a otváracia doba obchodu | Viac informácií o doprave