Steak Smokehouse BIO / Korenie

Táto zmes korenia na pepřový steak rozhodne nie je obyčajnou kombináciou bežných druhov korenia, ale je splneným snom pre každého, kto si rád pochutná na poriadnom šťavnatom steaku s výnimočnou chuťou.

Okrem čierneho korenia, ktoré zabezpečuje klasickú pikantnú korenistosť, v tejto zmesi objavíme aj delikátne zelené korenie údené na bukovom dreve. To nás prekvapí nečakanou kombináciou sviežosti a jemnej dymovej arómy.

Bobuľky ružového korenia pridajú svoj ovocný dotyk, ktorý krásne ladí s datľovým cukrom, ktorý pri grilovaní jemne skaramelizuje a vytvára dokonalý sladkastý kontrast s koreniacou pikantnosťou. A to sme ešte nespomenuli údenú cibuľu, ktorá celej zmesi dodáva jemné, sladkasté tóny pečenej cibuľky z grilu. Jemné soľné kvety Fleur de Sel zvýraznia všetky chute a petržlen pridá trochu zelenej sviežosti na záver.

Toto korenie sa skvele hodí nielen na steaky na panvici aj na grile, ale aj na rebrá, bravčovú krkovičku, grilovaný syr alebo napríklad do domáceho hamburgera. Korenie výborne funguje aj v mäsových marinádach, kde vďaka datliam vytvorí jemne sladký kontrast. A keď ho pridáte na grilovanú zeleninu alebo do zeleninového šalátu s kúskami mäsa, prekvapí vás, aká univerzálna táto zmes korenia je.

Zloženie korenie na steaky s čiernym korením
Krajina pôvodu Nemecko
Druh kuchyne, v ktorej korenie na steaky s obľubou používajú
 
Na čo sa korenie na steaky väčšinou používajú