Čokoláda 70% BIO / Maškrty

Vysoko kvalitná horká čokoláda bez laktózy, ktorá obsahuje 70% kakaa. Ekologicky pestované kakaové bôby najprv prešli 120 hodín fermentáciou, ďalej sa sušili 7 - 10 dní na slniečku av tieni. Potom sa bôby pražili pri teplote cca. 115°C. Čokoládové bôby pri výrobe neprešli procesom alkalizácie.

Čokoládové kôstky sú typu couverture chocolate (čokoládová poleva), ideálne na pečenie,  fondue a ďalšie sladké produkty s čokoládovou polevou.

Zloženie čokolády kakaová hmota, trinový cukor, kakaové maslo, kakaový prášok. Výživové údaje na 100 g: energia: 2711,2 kJ / 648 kcal, tuky: 53,55 g, z toho nasýtené tuky: 32,18 g, sacharidy: 27,2 g, z toho cukry: 1,05 g, bielkoviny : 14,32 g, soľ: 0,008 g
Dátum minimálnej trvanlivosti 31. 12. 2026
Krajina pôvodu Peru