Cajunské korenie

Originálne namiešané Cajunské korenie stelesňuje bohatú históriu a kulinárske umenie cajunskej kuchyne, ktorú môžete objaviť v Louisiane a Texase v Spojených štátoch.

Pôvodom francúzski osadníci prišli do južnej časti USA z Kanady v 18. storočí. Cajunská kuchyňa sa postupom času prepájala s miestnou kuchyňou a začleňovala do svojich receptov miestne produkty, až sa vytvorila špecifická kuchyňa plná zeleniny, rýb, morských plodov a predovšetkým ostré zmesi korenia.

Či už pripravujete klasické pokrmy ako je polievka gumbo, jambalaya alebo vyskúšate vegetariánske korenené sladké zemiaky, toto Cajunské korenie zaručuje autentický chuťový zážitok. Okrem tradičných cajunských receptov je toto korenie ideálne pre grilovanie, pečené kuracie krídla, chili con carne alebo fazuľa so slaninou.

Zloženie Cajunského korenia
Dátum minimálnej trvanlivosti 6. 5. 2028
Krajina pôvodu Nemecko
Druh kuchyne, v ktorej sa Cajunské korenie s obľubou používa
 
Na čo sa Cajunské korenie väčšinou používa