Čas na varené víno

 Čas na varené víno
 

Tohtoročná jeseň bola nezvyčajne dlho teplá a kto by čakal na konci októbra také krásne slnečné počasie. Aj keď u nás v Kráľovstve sme skôr priaznivci tepla, aj tak sa už od leta tešíme, až prídu prvé chladné dni a my si konečne môžeme urobiť poriadny zvarák. Navyše tento rok sa na prvé mrazíky tešíme dvojnásobne, pretože sme na vaše početné priania rozšírili našu ponuku o nové korenie na punč.

Klasické zimné korenie škorice a badián je doplnené o koriander, oregano, tymian, bazalku a rozmarín a dochutené štipkou citrónovej kôry. Túto zmes korenia však môžete použiť nielen na klasický punč, ale aj ďalšie ovocné horúce nápoje a to vrátane na začiatku spomínaného vareného vína. V našej ponuke teda nájdete nielen tradičné korenie na varené víno (celý badián, škorica a klinček), ale aj drvený variant s novým korením, lipou a medovkou a teraz aj novo zmes so škoricou, badiánom a bylinkami. Takže nezostáva, než si priať, aby zima bola dlhá a tuhá a my mohli ochutnávať všetky tie možné kombinácie chutí a vôní.