Korenie na grilované ryby BIO

Prekvapte svojich stravníkov aj sami seba touto originálnou zmesou korenia na grilované ryby. Ovocné tóny pomarančovej kôry a sviežej citrónovej kôry dokonale zvýraznia chuť rýb, zatiaľ čo chilli dodá jemnú pikantnosť a rozmarín spolu s cesnakom prinesie tú správnu korenitosť. Táto hrubozrnná zmes je ideálna na grilovanie rýb, či už sa jedná o kapra zo slovenských rybníkov alebo tresku z mora. Skvele si rozumie s rôznymi druhmi rýb – od sladkovodných až po morské, vrátane sardiniek alebo pstruhov.
 
Použitie korenia Ryby na grile: Rybu pred grilovaním najskôr opláchnite studenou vodou a pokvapkajte citrónovou šťavou. Potom ju potrite marinádou z oleja a zmesi korenia.
Honza z Království doporučuje
Jan Schneedorfer Korenie môžete tiež pridať do rybej omáčky alebo polievky na zvýraznenie chutí. Pečené ryby s touto zmesou v rúre budú tiež skvelou voľbou!
 
Zloženie grilovacieho korenia na ryby
Krajina pôvodu Nemecko
Korenie na ryby ponúkame v týchto variantoch
 
Druh kuchyne, v ktorej korenie na ryby s obľubou používajú
 
Na čo sa korenie na ryby väčšinou používajú