Korenie na grilovaný syr BIO

Toto korenie môžete použiť ako na klasický grilovaný hermelín, tak aj na ďalšie druhy syrov ako napr. na feta alebo napríklad obľúbené olomoucké syrečky. Pred grilovaním si z korenia a oleja pripravte marinádu, ktorú syr dôkladne potrite zo všetkých strán a nechajte ho aspoň pol hodiny marinovať. Takto pripravený syr zabaľte do alobalu a dajte na rozpálený gril.

Míša z Království doporučuje
Michaela Schneedorferová Korenie môžete použiť na na syrové sendviče. Jednoducho zmiešajte mäkké maslo s korením a potrite ním plátky chleba, z ktorého budete sendvič pripravovať.
 
Zloženie korenie na grilovaný syr
Dátum minimálnej trvanlivosti 1. 12. 2026
Krajina pôvodu Nemecko
Na čo sa grilovaný syr väčšinou používa