Zmes korenia Ryba v rúre je perfektnou voľbou pre všetky druhy rýb pripravovaných v rúre, na grile alebo na panvici. Či už chystáte lososa v smotanovej omáčke, zubáča na panvici alebo tresku pečenú v rúre, táto zmes dodá vašim pokrmom sviežosť a ľahkosť vďaka kombinácii citrónovej kôry a citrónovej myrty. Zázvor pridá pokrmu svoju štipku ovocnej a príjemne pikantnej chuti, zatiaľ čo petržlen zaistí korenený nádych a prispeje na tanieri krásnym farebným kontrastom.
Tip na prípravu: Pre dokonalý pečený rybí filet zmiešajte zmes korenia Ryba v rúre s olivovým olejom a potrite rybu z oboch strán. Pečte v rúre na 180 ° C po dobu 15-20 minút, podľa veľkosti filetu. Táto zmes je tiež skvelá na marinovanie zeleniny, ktorú môžete piecť spolu s rybou ako výbornú prílohu.