Korenie na tekvicovú polievku BIO

Možno vám pripadá tekvicová polievka ako nevýrazné fádne jedlo. Pokiaľ ale do polievky pridáte túto špeciálne namiešanú aromatickú zmes korenia, vytvorte z nej excelentný chuťový zážitok ako od špičkových kuchárov. Zamatovosť a jemnosť tekvíc je doplnená o ostrejšiu chuť korenia a pikantnosť zázvoru. Klinček dodá hrejivosť a kardamóm s muškátovým orieškom jemnú exotickú príchuť.

Tip pre vás: ak hľadáte ďalšiu inšpiráciu na spracovanie tekvíc, vyskúšajte naše špeciálne Tekvicové korenie na prípravu tekvicového koláča a ďalších sladkých zákuskov z tekvíc. Prípadne sa pozrite na naše tipy na klasické aj originálne spracovanie tekvíc.

Zloženie korenie na tekvicovú polievku
Dátum minimálnej trvanlivosti 1. 3. 2026
Krajina pôvodu Nemecko
Druh kuchyne, v ktorej sa tekvicová polievka s obľubou používa
 
Na čo sa tekvicová polievka väčšinou používa