Korenie na zverinu BIO

Táto špeciálne namiešaná zmes korenia na zver je dokonale vyvážená, aby zvýraznila chuť zverinových pokrmov, a pritom im dodala jemnú pikantnosť a hĺbku. Paprika, korenie, cibuľa a paradajky tvoria základ, ktorý dopĺňajú hrejivé tóny klinčekov a nového korenia, prinášajúce pokrmu príjemné vnútorné teplo.
 
Zmes je ďalej doplnená o tymián, kurkumu a koriander, pridávajúci ľahko exotický podtón, zatiaľ čo muškátový oriešok dodá jemnú zemitosť, ktorá dokonale harmonizuje s divokým mäsom. Táto zmes je ideálna nielen na zverinový guláš, ale aj na pečenú kačicu, hus či morku. Skvele sa hodí na suché marinovanie alebo ako korenie pri pečení a dusení.
 
Zaujímavosť: Vedeli ste, že kombinácia korenia ako klinček a nové korenie sa používala už v dobách stredoveku na zjemnenie a zvýraznenie chutí ťažkých mäsových pokrmov? Tieto tradičné prísady sú základom mnohých kuchýň a dodávajú jedlám autentický a bohatý charakter.
Míša z Království doporučuje
Michaela Schneedorferová Pre lahodný zverinový guláš odporúčame mäso najprv naložiť do zmesi korenia, trochy oleja a červeného vína na niekoľko hodín (najlepšie cez noc). Počas prípravy guláša pridajte zmes korenia pre dokonalú chuť. Podávajte so zemiakovou knedľou alebo pečenou zeleninou pre výnimočný kulinársky zážitok!
 
Zloženie korenie na zverinu
Dátum minimálnej trvanlivosti 1. 5. 2026
Krajina pôvodu Nemecko
Druh kuchyne, v ktorej sa zverina s obľubou používa
 
Na čo sa zverina väčšinou používa