Celý koriander / Kávová cesta okolo sveta

Koriander má príjemnú koreňovú chuť a vôňu, využíva sa plod, list i koreň.

Nažltlé celé zrnká koriandra sú najaromatickejšie z ponúkaných troch variantov a majú ľahko horkastú výraznú chuť, ktorá pripomína bielu časť šupky pomarančov . S obľubou sa používa pri nakladaní zeleniny a húb či do šalátov, mäsa alebo paštét.

Míša z Kráľovstva chuti odporúča
Michaela Schneedorferová Pokiaľ v kuchyni radi experimentujete, vyskúšajte pridať plod koriandra pri varení zemiakov namiesto rasce.
 
Dátum minimálnej trvanlivosti 30. 9. 2027
Krajina pôvodu Česká republika
Koriander ponúkame v týchto variantoch
 
Druh kuchyne, v ktorej sa koriander s obľubou používa
 
Na čo sa koriander väčšinou používa