Vyprážaná cibulka / Korenie

Hotová vyprážaná cibuľka je skvelou alternatívou k čerstvej vyprážanej cibuľke, ktorá je pripravená ihneď na použitie. Stačí ju zahriať na panvici a ušetríte nielen čas pri varení, ale aj energiu, a pritom si zachováte tú nezabudnuteľnú chuť a vôňu, ktorú poznáte a milujete pri čerstvo usmaženej cibuľke.

Na čo sa vyprážaná cibuľa používa?

Naša vyprážaná cibuľa je v kuchyni naozaj vynikajúci pomocník. Je ideálny na obohatenie chuti klasických slovenských jedál ako napríklad plnených zemiakov, slaninových knedlí alebo pečeného a duseného mäsa. Ale tým možnosti použitia rozhodne nekončia. Táto kulinárska vychytávka skvele doplní zemiakovú alebo hrachovú kašu či strukoviny. Avšak s vyprážanou cibuľkou sa stretneme v receptoch z celého sveta, takže ju môžeme použiť aj pri príprave jedál ázijskej alebo americkej kuchyne, rovnako ako francúzskej alebo nemeckej.

Ako vyprážanú cibuľku používať?

Používať ju môžeme ako v priebehu tepelnej prípravy jedal, tak aj na finálne posypanie pokrmov. Pre najlepší výsledok odporúčame vyprážanú cibuľu pred podávaním ľahko zahriať na panvici pri nízkej teplote. Tento jednoduchý krok zvýrazní jej chuť a arómu, pričom vytvorí dokonalý doplnok k vašim kulinárskym výtvorom.

Vyprážaná cibuľka je vyrobená z čerstvej cibule pomocou technologicky precízneho postupu, takže sa rozhodne nemusíte obávať prepáleného tuku.

Nechajte sa inšpirovať vyprážanou cibuľou a objavte nový rozmer chuti vo vašej kuchyni. S týmto produktom sa každé jedlo stane zážitkom, a to bez zbytočného času stráveného v kuchyni. Vyskúšajte našu vyprážanú cibuľu a presvedčte sa, že dokonca aj rýchla príprava môže znamenať bohatú chuť a skvelé gastronomické zážitky.

Zloženie vyprážané cibule
Dátum minimálnej trvanlivosti 30. 9. 2027
Krajina pôvodu Česká republika
Cibuľa je dostupná v týchto variantoch
 
Druh kuchyne, v ktorej sa cibuľa s obľubou používa
 
Na čo sa cibuľa väčšinou používa